بیانه هیات داوران دومین جشنواره تئاتر کارگاهی پروک

بیانه هیات داوران دومین جشنواره تئاتر کارگاهی پروک

 

به نام خالق هنر

بیانه هیات داوران دومین جشنواره تئاتر کارگاهی پروک 

 

قلندرانِ حقیقت به نیم جو نخرند

قبایِ اطلس آن کس که از هنر عاریست

 

تئاتر، بیانی اخلاقی،آرمانی و انسانی است که در بافتی زیباشناسانه متجلیّ میگردد و انبساط خاطر و غنای خیال آدمی را به دنبال دارد.

   

 و همانطور که استانیسلاوسکی،استاد بزرگ بازیگری میگوید: 

 "هنر بازتاب و شناخت زندگی است و بدون شناخت زندگی خلق کردن غیرممکن است. "

 

بازیگر هنرمند با تکیه بر قریحه و با پرورش حواس خود دست به آزمون‌های سترگ می زند و ره توشه هایی از خلاقیت هنری را در برابر تماشاگران می گشاید و این جاست که تجربه مشترک میان صحنه و تماشاگر شکل می گیرد. 

 

تئاتر هنری سازنده و تاثیر گذار است که باید به ابعاد گوناگون آن از جمله تئاتر کارگاهی،تجربی و دانشجویی توجه ای ویژه داشت. 

از نقاط قوت این جشنواره  می توان به اجرای ۹ نمایش کارگاهی و میانگین سنی پایین عوامل این نمایش ها اشاره کرد. 

ما در کنار برخی اجراهای ناموفق و کمرنگ شاهد اجراهای خوب و اثرگذار نیز بودیم که نوید حضور نسل جدید و خوش فکری از هنرمندان تئاتر بوشهر را می‌دهد. حضور گسترده علاقمندان تئاتر در سالن نمایش بسیار مغتنم و شایسته تقدیر است. 

 

هیات داوران جشنواره مفتخر است که در خرداد ماه ۱۴۰۲ مهمان دومین جشنواره تئاتر کارگاهی پُروک با مضمون برداشتی آزاد از آثار ویلیام شکسپیر باشد. 

این جشنواره در ده بخش اصلی و  یک بخش فرعی به  میزبانی فرهنگسرای رمضان امیری در روزهای هفتم و هشتم خردادماه و در پلاتو استاد فقید رمضان امیری برگزار گردید. 

 

در بخش اصلی جشنواره تاتر کارگاهی پُروک موارد ذیل شامل: 

کارگردانی،  نویسندگی، بازیگر برتر زن، بازیگر برتر مرد، مو سیقی،  طراحی صحنه، طراحی لباس، گریم،نورپردازی و پوستر و در بخش فرعی "طرح برتر" مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه ضمن تشکر از گروه‌های شرکت کننده در جشنواره و همچنین برگزار کنندگان محترم که علی رغم مشکلات فراوان توانستند جشنواره را به نحو مطلوب و قابل قبول به پایان رسانند. ذکر چند نکته را ضروری می‌دانیم: 

۱. با وجود درخشش بعضی از نمایش های تک پرسوناژ، باید در نظر داشت که تئاتر هنری جمعی و بر گفتگو و عمل مبتنی است. 

۲. برای اجتناب از یکنواختی در اجراها باید از تکرار و تقلید پرهیز کرد و در نظر داشت که تئاتر هنری است که نیازمند خلاقیت و اثر بخشی است. 

3. پیشنهاد هیات داوران به هنرجویان این است که در زمینه‌های تخصصی چون نمایشنامه نویسی،موسیقی،  نور و دیگر حوزه‌ها اهتمام بیشتری ورزند. 

در پایان هیات داوران مراتب قدردانی و تشکر خود را از تماشاگران فهیم و هنردوست بوشهری که در طی این دو شب مشتاقانه ما را همراهی کردند ابراز میدارد.

 

هیات داوران دومین جشنواره پروک:

  • جناب آقای علی ایزدجو
  • جناب آقای رسول ایزدجو
  • جناب آقای ابوالفضل شفیعی
  • سرکار خانم معصومه ایزدجو
  • سرکار خانم شقایق زنگویی

آرای هیات داوران محترم دومین جشنواره تئاتر کارگاهی پروک را می توانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید: 

برای دیدن آرای هیات داوران اینجا کلیک کنید

دیدگاه شما، قوت قلب ما

شما میتوانید با نظرات ارزشمندتان در به اون رساندن کلاغ‌ها
سهیم باشید!